Vi erbjuder

- utredning och behandling vid ADHD

Vi erbjuder utredning och behandling vid ADHD och nästan alla besök sker online via video. För dig som misstänker ADHD eller autism erbjuder vi neuropsykiatrisk utredning. För dig med konstaterad ADHD erbjuder vi medicinsk behandling, psykologisk behandling (enligt KBT, DBT och ACT), arbetsterapeutiska insatser och personlig träning. Vid ADHD rekommenderas att kombinera olika typer behandling. Du som är autistisk är välkommen att boka psykologisk behandling och arbetsterapeutiska insatser. 

För att läsa mer om den utredning och behandling som vi erbjuder, klicka på cirklarna ovan.

Om oss: Vårt team består av specilastläkare Ruth Kizza Bohlin och Lars Tigerström, psykologer Rebecka Bratt och Ellen Stoor och arbetsterapeut och personlig tränare Martin Andersson. Alla våra behandlare har gedigen kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska tillstånd, såsom ADHD och autism. Läs mer om teamet på ADHDonline HÄR

Vi är måna om att du ska få det stöd du behöver för att kunna leva det liv du vill leva. Därför anpassar vi våra insatser efter dina behov och förutsättningar så långt det går. Om du tar del av flera av våra insatser, så samverkar vi alltid som ett team. Det betyder att du inte blir ensam om att samordna och ha hela bilden av din vård hos oss. 

HÄR finns information om våra priser. Vid behandling av ADHD kan du betala för enskilda besök hos specialistläkare, psykolog, arbetsterapeut eller ADHD-vänlig PT. Du kan även välja något av våra paketpriser, till exempel för neuropsykiatrisk utredning. Vi är inte finansierade med offentliga medel och därför betalas alla våra insatser privat.