Vi erbjuder

- utredning och behandling vid adhd och autism

Neuropsykiatrisk utredning, medicinsk behandling, psykologisk behandling, parterapi/relatationsterapi och arbetsterapeutiska insatser.

Vi tar emot vuxna och barn från 13 år och uppåt. Nästan all vård hos oss sker online via videobesök, därför har vi patienter runt hela Sverige. Läs mer om våra olika insatser genom att klicka på cirklarna nedan. 

Individanpassad vård

Vi är måna om att du ska få det stöd du behöver för att kunna leva det liv du vill leva. Därför anpassar vi våra insatser efter dina behov och förutsättningar så långt det går. Om du tar del av flera av våra insatser, så samverkar vi alltid som ett team. Det betyder att du inte blir ensam om att samordna och ha hela bilden av din vård hos oss. 

Om oss på ADHDonline

Vårt team består av specialistläkare Ruth Kizza Bohlin och Lars Tigerström, legitimerade psykologer Simon Norrsveden, Karoline Komulainen, Jakob Fredriksson, Malin Spånberg, Rebecka Bratt och Ellen Stoor och arbetsterapeut och Sofi Lindblom. Alla våra behandlare har gedigen kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska tillstånd, såsom adhd och autism. Läs mer om teamet på ADHDonline HÄR

Priser

Vill du se en mer detaljerad prislista hittar du det på vår sida Priser.

Exempelpriser:

Introduktionsbesök inför utredning: 990 kr.

Neuropsykiatrisk utredning, vuxen: 25500 kr.

Neuropsykiatrisk utredning, barn från 13 år: 29500 kr.

Psykologisk behandling, enskild: 1200 kr per besök

Arbetsterapeutiska insatser: 800 kr per besök

Parterapi/relationsterapi: 1900 kr per besök

Insättning av adhd-medicin i samråd med specialistläkare, paketpris: 5500-8300 kr

Vid behandling av adhd kan du betala för enskilda besök hos specialistläkare, psykolog eller arbetsterapeut. Du kan även välja något av våra paketpriser, till exempel för neuropsykiatrisk utredning eller medicinsk behandling. Vi är inte finansierade med offentliga medel och därför betalas alla våra insatser privat.