Kontakt

Telefon

Har du frågor om utredning, behandling eller konsultation hos oss? Kontakta gärna vår verksamhetsansvarig leg psykolog Simon Norrsveden på telefonnummer 070-880 80 53, vardagar kl. 08.00-17.00. Om du inte får svar, så går det bra att lämna ett meddelande så återkommer vi.

Mail

Du kan nå oss via mail på hello@adhdonline.se. Eftersom informationsöverföring via mail inte är helt säkert och krypterat, tänk på att inte skriva några personliga detaljer i mail. 

Säkert textmeddelande

Om du loggar in med Bank-ID på vår app eller digitala plattform så kan du även skicka ett säkert krypterat textmeddelande. Detta passar bra vid frågor som inkluderar mer personliga detaljer om dig och din vård. Om du lämnar uppgifter som är relevanta för din vård via detta system så kommer dessa att journalföras. Klicka här för att komma till säkert textmeddelande För att skicka via mobilen så behöver du ladda ner appen som är gratis.

Besöksadress

Vår mottagning finns i Stockholm på Ludvigsbergsgatan 20 i Münchenbryggeriet, 2 trappor upp. Du får koden av din behandlare inför besöket. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget som ligger på röda linjen, uppgång mot Torkel Knutssonsgatan. Det tar ungefär 5-10 minuter att gå från tunnelbanan. 

Besök hos sker framför allt online via video. I vissa fall kan du dock behöva komma för fysiskt besök i våra lokaler i Stockholm. Det här gäller framför allt vissa besök inom neuropsykiatrisk utredning. Om du önskar fysiska besök för psykologisk behandling, prata med din psykolog. Det kan oftast ordnas.