Digital föreläsning om ADHD 13/9

- med leg psykolog Ellen Stoor

Har du eller en närstående nyligen fått en ADHD-diagnos och vill veta mer? Välkommen till en digital föreläsning om ADHD med leg psykolog Ellen Stoor som har flerårig erfarenhet av att utreda och behandla personer med ADHD. Under 2 timmar får du lära dig mer om: 

  • Vanliga problem och svårigheter vid ADHD
  • hur ADHD kan hänga ihop med annan psykisk ohälsa
  • viktiga saker att känna till efter att man fått diagnos och vilken typ av stöd och hjälp som finns att få
Efter föreläsningen kommer det finnas tid att ställa frågor till Ellen. 
Tid

Onsdag 13 september, kl 17.00-19.00

Pris

1000 kr, inklusive dig själv och anhörig.

Du kommer att betala för föreläsningen via vår app och behöver göra det i god tid innan föreläsningen. Gå till bokade möten i appen, klicka på besöket som ligger inlagt dagen innan föreläsningen (alltså 12/9) och betala det.

Anmälan

Logga in med bank-id i vår app och skicka ett meddelande till psykolog Ellen Stoor. Skicka meddelande.

Du kommer att få en länk till föreläsningen skickad till din mail på morgonen samma dag som föreläsningen äger rum. Om du inte har fått mailet några timmar innan föreläsningen börjar, kan du höra av dig till någon av oss som arbetar på mottagningen eller skicka ett mail till hello@adhdonline.se. OBS! Om du vill ha med dig någon anhörig behöver du meddela oss personen/personernas namn och mailadress så att de också kan få en inbjudan/länk till föreläsningen.

Avbokning

Om du får förhinder eller inte kan komma behöver du bara strunta i att dyka upp till föreläsningen. Om du redan har betalt för föreläsningen behöver du kontakta någon av oss som arbetar på mottagningen eller skicka ett mail till hello@adhdonline.se. Vi kan då antingen göra en återbetalning eller se till att du får delta vid nästa föreläsningstillfälle utan kostnad.

Du kan även läsa mer om ADHD här. Vad är ADHD?

Har du ingen ADHD-diagnos men känner igen dig i symtomen så kan du göra vårt kostnadsfria test för en första koll här: ADHD-test. 

Funderar du på att genomgå en neuropsykiatrisk utredning så kan du läsa mer om det här: Neuropsykiatrisk utredning.